S informáciou pred niekoľkými dňami prišiel portál TheOneRing.net.

Aragorn ako drsný hraničiar

Časovo by príbeh mohol nadväzovať na hobbitiu trilógiu. Vtedy Aragorn používal meno Thorongil a ako hraničiar len začínal. Zatiaľ je známe len niekoľko faktov. Amazon kúpil práva za 250 miliónov dolárov a seriál by mal mať päť sérii.

Mnohí fanúšikovia sa ale tešia na retrospektívny príbeh o budúcom kráľovi Gondoru. To však nikto ešte nepotvrdil. Nevieme teda či uvidíme v niektorých dieloch aj mladého Aragorna vo Vododole, alebo jeho spoluprácu s Rohanským kráľom  Thengelom. Pravdepodobnejšie je podľa fanúšikovských stránok to, že uvidíme Aragornov súboj s umbarskými korzármi či prechod hlbinami podzemného sveta Moria.

Fanúšikovia nezaháľali

Ak vás už Aragorn zo slávnej trilógie omrzel a chceli by ste sa ho nabažiť viac, pripomeňte si napríklad príbeh o Aragornových rodičoch alebo príbeh naháňačky za posadnutým hobbitom Smeagolom. Stačí ak si pozriete fanúšikovské amatérske filmy Zrod nádeje a Hon na Gluma.

Kedy sa seriálu dočkáme ešte nie je známe, ale je jasné, že sa postupne informácie o najočakávanejšom televíznom projekte súčasnosti, budú len sypať.

Titulné foto: wikipedia.org

Mohlo by vás zaujímať:

Horory môžu byť aj reálne