Červený „spandexový“ hláškovací stroj je tu opäť. Tentoraz mu skríži cestu vojak z budúcnosti Cable (Josh Brolin), ktorý plní veľmi zvláštnu misiu.

Nasrdený Cable

Jeho kybernetická kovová ruka ( v jednej ukážke hlavný zdroj humoru) dopadne viackrát na Wilsonovu čeľusť a Deadpoolov politicky nekorektný humor na naše bránice.

Deadpool má totižto aj iné starosti. Pátra po nestabilnom kondenzátore, bojuje s nindžami a japonskou Yakuzou. Pritom ešte musí myslieť na šťastie svojej priateľky, udržiavať kamarátstvo s cinickou slepou nevrlou dôchodkyňou a vytvoriť superhrdinský tím z mutantov.

Paródia a jedinečný humor

Jednoducho pokračovanie, ako sa patrí. Pritom stihne tento asi najobľúbenejší súčasný komixový „exot“ sparodovať všetko a všetkých. Narážky na členov štábu, Čierneho pantera, Supermana či konkurenčný DC universe je pritom samozrejmosťou. Deadpool je jednoducho opäť úchylný, psychicky nevyrovnaný, nesmrteľný a hlavne zábavný. Už od 17. mája prináša do našich kín CinemArt SK ! Apropó, už ste videli promo trialer s Davidom Backhamom?

Titulné foto: CinemArt SK 

Mohlo by vás zaujímať:

Očakávaný reštart terminátora