Jedna z najžiadanejších amerických fitness modeliek súčastnosti Julia Gilas má za sebou hollywoodsky príbeh. Rodáčku z Ukrajiny strhol svet modelingu. Vyčerpanie a zlý zdravotný stav ju priviedli k fitness. Tu sa začína písať jej svetlejšia história.

Tridsaťštyri ročná modelka sa narodila na ukrajinskom vidieku kde, ako sama píše na svojej stránke, nemali poriadne ani káblovú televíziu. Dnes už nepredstaviteľnú situáciu Julia vníma ako prínos. “Aspoň sme sa hrali vonku, lozili po stromoch a naháňali,” opisuje. Jedným dychom však dodáva, že obrovské teplotné rozdiely počas ročných období jej neskutočne brali energiu. “Cítila som, že moje rodné mesto nie je pre mňa,” zaznieva klišé veta aj od tejto krásky.

Európska modelka

Prvým krokom k jej snu bol modeling. Z lokálnej modelky pomerne rýchlo získala status tej európskej. Neustále cestovanie bolo pre Juliu najväčšou školou. “Človek sa vzdeláva mnohými formami. Škola a čítanie sú len dve z nich. Pre mňa bolo najväčším vzdelaní práve cestovanie. Navštívila a videla som toho naozaj veľa, stretla množstvo ľudí, ktorí mi odovzdali veľa dôležitých veci do života,” píše modelka na svojej stránke.

Zlom však prišiel s neustupujúcou únavou. “Videla som okolo seba perfektne vyzerajúcich ľudí, no vedela som, že ich vnútorný obraz je skôr smutný. Nezdravé jedlo, stres, energetické nápoje… Bola som toho súčasťou, no začala som sa zaujímať o zdravý životný štýl,” vysvetľuje rodená Ukrajinka ako nastal prerod z modelky na fitness modelku.

Julia Gilas dobíja Ameriku

Ako dvadsaťštyri ročná spravila Julia najzásadnejší krok vo svojom živote. Presťahoval sa do Kalifornie, kde sa naplno začala venovať fitness a budovať kariéru. Tvrdé tréningy, perfektne čistá strava a skúsenosti z modelingu jej zabezpečili pomerne rýchle uchytenie sa v biznise. Dnes sa radí medzi najžiadanejšie v odvetví. Ako aj iné jej kolegyne naskočila na vlnu trendu sociálnych sietí a dnes sa Julia hrdí okrem titulu fitness modelky, tiež prívlastkom influencerka. Na Instagrame má viac ako päťmiliónov sledovateľov.

 

 

 

Mohlo by vás zaujímať:
10 matiek s dcérami, z ktorých si neviete vybrať, ktorá je viac sexi
Aziatky stále vládnu mužskej fantázií