Americký raper pozná vnútro väzeňskej cely dokonale. Zatknutia sa v jeho minulosti kopili jedno na druhé a známy bol svojou kontroverziou, útokmi na verejné osoby v klipoch a pred novinármi. Nie je to tak dávno čo bol aj obvinený z plagiátorstva alebo sa nepriamo v klipe Lavender nepriamo vyhrážal smrťou prezidentovi Donaldovi Trumpovi.

Snoop Dog mieri do kostola

Snoop Dog ale vie okrem útočenia aj tvoriť. Pred nedávnom vypustil dosku Reincarnated, kde vzdal poctu žánru a osobnostiam reggae. Aby tých šokov nebolo málo Snoop Dogg prešiel albumom Snoop Dogg Presents Bible Of Love do gospelu. Áno čítate správne. Kostol, zbory a chorály. To je dnešný Snoop Dogg.

Gangster zmäkol, a všetci sú zvedaví, či to jeho skalní fanúšikovia ustoja. Ale pozor, Calvin Cordozar Broadus, Jr., alias Snoop Dogg, gospelom práve začínal. Už ako malý chlapec ho k nemu priviedla stará mama, takže blízko k nemu mal odmalička.

Zmena boja proti chaosu

„Som nesmierne rád, že sa ku mne na tejto ceste pripojilo toľko legendárnych priateľov. Pretože sa naša krajina nachádza v jednej z najťažších situácii a je veľmi rozdelená, chcel som vytvoriť album, ktorý šíri lásku a jednotu po celom svete,“ povedal Snoop v jednom rozhovore pre americké médiá.

Pre fanúšikov „gangsta rapu“ bude asi jeho dielko príliš veľké sústo, no ak radi skúšate nové veci, vypočujte si Snoopovu najnovšiu spoveď. Raper si dokonca aj zaspieval!

Tiulné foto: shutterstock

Mohlo by vás zaujímať:

Turné Pearl Jam a ich nové album