Zabudnite na mestečko Twin Peaks. Je tu Castle Rock. Fiktívne mesto v štáte Maine, kde ožíva svet Kingových nočných môr, psychopatických hrdinov a tajomných príbehov. Tvorcovia sa totiž pohrajú z Kingovými hrdinami známymi z jeho poviedok .

Castle Rock a postavy

Každá epizóda by mala ponúkať novú postavu a zápletku, no prvá séria by mala mať ucelený príbeh. J.J. Abrams ( Lost, Alias, Weatworld) si pozval scenáristov Dustyho Thomasona (Anatómia lži) a Sama Shawa (Master of sex). Seriál by mal predstaviť svet majstra hororu v plnej kráse. Uvidíme v ňom hrdinu z mŕtvej zóny (skvelý seriál i film) Cuja či vraždiaceho klauna To?

Nový svet už čoskoro

Uvidíme nové rozšírené univerzum v seriálovej podobe. Fanúšikovia Kingových kníh naozaj nemali väčší dôvod tešiť sa na seriál. Réžiu prevezmú Michael Uppendahl a Daniel Attias. Stoja za takými skvelými seriálmi ako Ray Donovan či Homeland. Medzi hercami naďabíte hlavne na Scotta Glenna (seriál Defenders, Daredevil) či sexi Jane Levy(seriál Hriešnici). Prvého dielu sa dočkáme už máji v službe HULU ( predstavil sa tu aj seriál 11.22.63.)

Mohlo by vás zaujímať:

Avengers bojujú proti tyranovi

 

Titulné foto: youtube. com