Tristoročná nadvláda Spojeného kráľovstva nad karibským ostrovom Barbados vysvetľuje prezývku Malé Anglicko. Stopy kolonializmu tu ostali dodnes. Našťastie, v tom pozitívnejšom slova zmysle. Kriket alebo pólo sú veľmi obľúbenými športmi. Vzniklo tu však aj množstvo vecí, ktoré sú harmonickým spojením miestnej barbadoskej kultúry a spôsobu života s tým anglickým. Napríklad rezort Sandy Lane.

Sandy Lane sa drží sa v kondícii

sandy lane

foto: slh.com

Písal sa rok 1961, kedy sa rezort otvoril a začala sa nová etapa. Vďaka prvotriednemu rezortu totiž rástol celý ostrov. Už v tej dobe tento projekt spájal to najlepšie, čo bolo v ponuke s trendmi doby. Roku 2001 prišiel prerod na dnešnú podobu. Výsledok? Luxus, relax a dokonalá terapia pre dušu o ďalšie úrovne vyššie. Modrý nádych hotela ponúka prvotriedne podmienky pre zapálených golfistov, milovníci SPA tu majú k dispozícii suverénne najlepšie kúpele na ostrove a miestny relax by mohol diktovať svetové štandardy.

Rodinná vila

Výber ubytovania je od luxusných izieb s výhľadom na oceán alebo vždyzelenú záhradu cez prezidentský apartmán de luxe až po rodinnú vilu s rozlohou viac ako 600 metrov štvorcových. Na tejto šialenej ploche máte kompletnú ponuku hotela, ale len v privátnej verzii. Jediné, prečo budete musieť opustiť luxusný minipalác, je golfové ihrisko. Personál je k dispozícii dvadsaťštyri hodín denne.

V kuchyni? Prvotriednosť!

foto: slh.com

Gastronómiu rezortu má pod dirigentskou paličkou vychýrený šéfkuchár Emmanuel Guemon, ktorý je doslova legendou v tomto segmente gastronómie. Guemon od roku 1999 šéfuje len v tých najprestížnejších hoteloch a rezortoch po celom svete. V roku 2013 sa do Sandy Lane vrátil po približne desiatich rokoch, na čo hostia, ale aj celé vedenie rezortu reagovalo s nadšením. Maškrtné jazýčky si hostia ukoja na kuchyni inšpirovanej francúzskou, provensálskou a ázijskou kuchyňou, ktorá sa po celom svete stala povinnou výbavou v talóne skúseností tých najlepších šéfkuchárov.

Náprah – odpáľ!

Golfový fajnšmekri považujú Sandy Lane za raj. Okrem prvotriednych trávnikov, kam len dohliadnete, piatich jazierok na hracej ploche a jedinečného reliéfu počas všetkých jamiek je to najmä z dôvodu, že dizajnérom tohto ihriska je legenda vo svete golfu – Tom Fazio. V roku 2006 sa tu konal Svetový pohár a ihrisko pamätá majstrovstvá sveta. Legendárny je tiež Country Club, ktorý spĺňa kritériá prvotriednych klasík známych z filmov s atmosférou, ktorú túži zažiť každý jeden hráč golfu.

Ach, bože… Áno!

sandy lane

foto: slh.com

Predstavte si raj, v ňom malý mikrosvet, ktorý všetky tie božské veci ešte umocňuje. Presne takto pôsobí SPA v Sandy Lane. Cez pompéznu mramorovú recepciu vojdete do sveta prvotriedneho relaxu. Tie najlepšie liečebné a relaxačné procedúry pozbierané po celom svete tu zažijete v prvotriednej kvalite. Všetci terapeuti sú školení a po krátkej prehliadke spojenej s rozhovorom vám odporučia najlepší liečebný relax. Samozrejme, nechýba ani perfektne vybavené fitnescentrum.

Mohlo by vás zaujímať:

Novinky Jurský park sa ocitne vo vašich rukách. Tešíte sa?
Kryptomeny zaujali množstvo ziskuchtivých ľudí