Architektonicky skvostný hotel Marina Bay Sands je mikrosvetom v pulzujúcom Singapure, ktorý by New Yorku spokojne mohol ukradnúť prívlastok mesta, ktoré nikdy nespí. Hotel ponúka od bohatých kultúrnych zážitkov, cez muzeálne výstavy či divadelné predstavenia, nákupy v 170 luxusných butikoch až po exkluzívne reštaurácie a bohatý nočný život na úrovni doslova všetko. Na samotnom tróne Marina Bay Sands však sedí svetový unikát. Najväčší nekonečný strešný bazén. Vychutnávať si pohľad na prosperujúce hlavné mesto rovnomennej autonómnej republiky zo strechy budovy jedinečnej architektúry a ležérne pritom plávať, je skutočne životný zážitok. Len musíte mať pevnú vôľu. Ak raz okúsite, ostatné vám už nikdy nebudú dosť dobré.

Hotel Marina Bay Sands a jeho bohaté balíčky

Hotel Marina Bay

foto: Marina Bay Sands Singapore

Luxusné izby kategórie Premier ponúkajú moderný komfort v jasnom a priestrannom útočisku. Prémiové materiály a moderný interiér sú samozrejmosť, avšak v tomto prípade nestačia. Hotel automaticky ponúka dvadsaťštyrihodinový room servis, neobmedzený vstup do strešného nekonečného bazéna či oceneného fitnescentra vrátane služieb trénera. Na výber máte zo štyroch možných výhľadov, a to na záhradu, prístav, mesto alebo výhľad sky. Denná starostlivosť o klientov je v Marina Bay Sands Singapore samozrejmosťou na všetkých úrovniach ubytovania.

Mesto na dlani

Hotel Marina Bay Sands

foto: Marina Bay Sands Singapore

Jedinečné panoramatické výhľady ponúka vyhliadková veža päťdesiatsedem poschodí nad terénom. Z vtáčej perspektívy si môžete dopodrobna prezrieť prístav, pestrofarebné záhrady pri zálive alebo množstvo svetovo unikátnych mrakodrapov v meste. Vyhliadky sú možné aj v nočných hodinách, kedy je na programe svetlovodná šou. Jednoznačne najkrajšia vyhliadka v meste.

Relax na víkend

foto: Marina Bay Sands Singapore

Sociálny život je tu na najvyššej úrovni. Či už vás lákajú párty s vyhlásenými svetovými dídžejmi končiace v skorých ranných hodinách, posedenie s jedinečným výhľadom na mesto, alebo konzervatívny bar s luxusným alkoholom, ani v jednom prípade nemusíte hotel opustiť. Víkendový relax po náročnom biznis týždni je tu zaručený a garantovane si ho budete pochvaľovať.

Mohlo by vás zaujímať:
Z bojiska do šatníka
Exkluzívne: Sexi Twiinsky a ich sexi zadky