K vianočnému času nepochybne patria dobroty, ktoré od Štedrého dňa robia naše chuťové bunky šťastnými. Ale ruku na srdce, kto z nás chlapov pomáha svojej žene pri príprave, najmä ak hovoríme o zákuskoch či čajovom pečive? To je asi činnosť, ktorej sa všetci poriadne stránime. Páni, prekvapte tieto Vianoce svoju ženu!

Nie nie, nebojte sa, nebudeme vás nútiť stáť v kuchyni či nebodaj skúšať niektoré z receptov. Uľahčíme vám to. Našli sme skvelú cukráreň, ktorá vám všetky tie vianočné dobroty pripraví za vás – Cukráreň Elezi v Bratislave. Tradičné perníky vyrobené zo slovenského masla a medu, pagáče, čajové pečivo, grilážové rezy, vanilkové rožky a mnoho ďalšieho. Neviete čo všetko má byť na vianočnom stole? Určite odporúčame vianočný mix čajového maslového pečiva aspoň v 1 kg verzii, rozhodne netreba zabudnúť na mäkké a voňavé perníky či pagáče z husacích a kačacích oškvarkov. Ak chcete vyskúšať niečo nové, siahnite po plnených perníkoch, ženu doma ohúrite.

A kde to celé zohnať? Všetko slané a čajové pečivo stihnete ešte objednať do 18.12. a nebojte sa, do 23.12. si ho potom môžete prevziať priamo v prevádzke Cukrárne Elezi vo Vajnoroch. Prípadne navštívte predajňu cukrárne Elezi v OC Centrál (ale na to už máte iba pár dní, presnejšie do 17.12.) alebo v OC Aupark až do 23.12.2017! Páni, žiadna starosť a uvidíte, že vaša polovička vám bude vďačná za toľko ušetrenej práce. A potom vás sladká odmena určite neminie…