Rozpálený asfalt Južnej Afriky je už teraz pripravený na koniec sezóny Gymkhana GRiD 2017! Že neviete, čo je to Gymkhana GRiD? Medzinárodný debut zažil tento šport na X Games v roku 2013 v Los Angeles a je najmä o rýchlosti a presnosti. Nečakané manévre, drifty, 180-ky, 360-ky, parkovanie do boxov, opäť drifty a ešte raz drifty. To je Gymkhana GRiD 2017! Pre fanúšikov motorizmu poriadne chuťovečka.

O čom to celé je?

Celé to vypukne 18-19. novembra 2017 v Južnej Afrike na čele s človekom, ktorý vo svete driftu znamená niečo ako Michael Jordan v basketbale – Ken Block. Celá Gymkhana GRiD sa delí prakticky na dve kategórie – AWD a RWD – All Wheel Drive a Rear Wheel Drive a inak je to už iba battle jazdca proti jazdcovi. Iba sedem dní po 2017 FIA World Rallycross Championship presented by Monster Energy v meste Cape Town sa uskutoční finále Gymkhana GRiD v meste Carnival City.

Luke Woodham, Peter Sollberg, Ken Block, Steve Biagioni – to sú štyri najznámejšie mená a zároveň štyria najhorúcejší favoriti, ktorých môžete sledovať na oficiálnej facebookovej stránke Gymkhana GRiD. Tak čo, vydáte sa nebodaj do Južnej Afriky?

Chuťovka na záver