Športovcov ako McGregor je na svete minimum. Nie je najťažší, nie je najväčší, nie je najrýchlejší… Aj tak ho vďaka jeho príbehu a jeho výkonom milujú milióny ľudí po celom svete. Patrí k najkontroverznejším a najdiskutovanejším postavám MMA – športu, ktorý je rovnako kontroverzný ako on sám. Ako však exponenciálne rastie obľuba MMA, rastie aj McGregor v očiach fanúšikov.

Notorious

Človek, ktorý mal dlhy a nemal za čo nakúpiť jedlo vo všedný deň sa vypracoval na hviezdu, ktorá nevie čo s miliónmi na účte. Nastúpil na množstvo zápasov – a kto ho vyzval, toho aj porazil (teda skoro). A preto bolo iba otázkou času, kto si zakúpi práva na dokumentárny film o samotnom McGregorovi. Film Notorious uzrie svetlo sveta už 8. novembra, dovtedy bude fanúšikov tohto športu a športovca pútať trailer, ktorý si môžete už aj vy pozrieť (na konci článku).

Zápas s Mayweatherom sa v traileri neobjavil. Zámerne?

Film zachytí všetko – od dlhov, cez zranenia, ktorými si McGregor prešiel, prehru s Nate Diazom i nedávnu svetovo medializovanú prehru s boxerom Mayweatherom. Aj keď, práve tento zápas sa v traileri neobjavuje – nechali si ho však tvorcovia filmu pre návštevníkov kín? Možno… Niekomu už možno popularita McGregora lezie na nervy, ak však máte k akémukoľvek bojovému športu blízko, tento film si aj tak pozriete. Alebo sa mýlime? Veď si pozrite trailer a rozhodnite sa sami: