Majitelia superluxusných jácht, áut, súkromných lietadiel a vrtuľníkov sa nevedia dočkať začiatku roku 2018. Už v januári by mala na trh prísť prvá naozaj superluxusná ponorka. Osemročná práca spoločnosti Ocean Submarine bude konečne ohodnotená zákazníkmi. Spoločnosť rozhodne nenechala nič na náhodu. Na projekte spolupracovala so značkami ako Rolls Royce, MTU, NASA alebo Bosch.

Ponorka kotviaca na pláži?!

luxusná ponorka od Ocean Submarine

foto: Ocean Submarine

 

Neyk Submarine je prehliadka tých najfunkčnejších a najmodernejších osvedčených postupov zo všetkých možných technologických odvetví. Trup je veľmi kompaktný a má byť až prekvapivo ľahký, vďaka čomu bude bezproblémové parkovanie na luxusných jachtách. Dôležitejšie však je, že vďaka trupu je Neyk Submarine až trikrát rýchlejšia, než akákoľvek doteraz vyrobená súkromná ponorka. Perfektná manévrovateľnosť podmorského plavidla je samozrejmosť a ako bonus je v ponuke systém umožňujúci pristávania na pláži. Predstavte si všetkých tých prekvapených ľudí v plavkách. Aby bol zážitok z podmorskej jazdy dokonalý, nos ponorky je vybavený pozorovateľnou s 270 stupňovým výhľadom.

Prvá lastovička

luxusná ponorka od Ocean Submarine

foto: Ocean Submarine

 

Devätnásť metrov plávajúceho luxusu zvládne dvanásť pasažierov a ponorí sa až do hĺbky 150 metrov. V ponorke nájdete pohodlné kreslá, bar, knihovňu a zážitok z plavby budú umocňovať panoramatické výhľady vďaka veľkým oknám ako v stenách, tak v strope, plavidla. Najlepšia správa nakoniec. Už teraz sa pracuje na ďalších modeloch, ktoré majú vytvoriť niekoľko tried súkromných luxusných ponoriek.