Júl a august by si zaslúžili titul sexuálna sezóna. Pekné počasie nás nabíja endorfínmi, ženy sa odhaľujú čoraz viac a útek z reality kamsi do neznáma nás dostáva do perfektnej pohodičky. Ideálna kombinácia na to, aby sme si užili nezáväznú zábavu s nejakou tajomnou kráskou, pri ktorej nehrozí, že po vás bude chcieť po dvoch mesiacoch kreditku na nákup a deti, aby si vás poistila.

Objavujte nové miesta

Vybrať sa loviť za hranice je doslova eso v rukáve. Ibaže komu stačí týždeň či dva, však? Zmeňte svoje stereotypy a trávte v meste po baroch ešte viac času. Domorodkyne sa počas leta riadia heslom „lepšie je mať sex, než byť sexi“, aj keď pri všetkých tých minišortkách a letných šatách sú sexi extrémne a turistky sú náprotivok vás samotných za hranicami. Chcú sa baviť, relaxovať, cítiť sa ako bohyne a najmä strácajú zábrany. Povoľné správanie im počas dovolenky nezarobí na povesť lacnej štetky, a tak nevidia dôvod, prečo neupustiť od slušnej výchovy. Aby ste si svoj úspech poistili, prípadne sa vyhli tomu, že s nejakou namiesto letného romániku spadnete do vzťahu, do svojho repertoára okrem trendy letných miest pridajte lokály, ktoré sú atraktívne pre turistov. Ako na to? Skúste niektorú z množstva turistických aplikácií, v ktorých sa tvoria rebríčky trendy miest na návštevu. Samozrejme, nepozerajte po pamiatkach, aj keď jeden nikdy nevie, ale po baroch, reštauráciách či vinárňach.

Outdoor sex!

pixabay.com, bestfotoartist

pixabay.com, bestfotoartist

 

Príjemne teplé letné večery či noci s ňou netrávte po hoteloch. Choďte von. Na vyhliadky, do parkov, jednoducho na miesta, kde keď to na vás príde, nebudete musieť riešiť, kam by ste si odskočili. Zaspomínať si na mládežnícke časy a okoreniť sex trochou adrenalínu nie je nikdy na škodu. A ocení to aj ona, napokon, ideálne podmienky vytvára už svojimi minišatami.

Zabudnite na rezorty

Dovolenkové romániky majú svoje osobité čaro, preto sa vydajte v ústrety ich otvorenej náruči. Aby ste si však nepodpílili konár a neskončili na zájazde pre zamilované páriky či výlete geriatrikov, vyberajte poriadne. Ísť do rezortu? Áno, je to perfektný spôsob, ako si užiť lenivú dovolenku. Ibaže rezorty vyhľadávajú práve zadané, ľudia, čo chcú relaxovať alebo také, ktorým hrozí, že práve táto dovolenka bude ich posledná vôbec. Skórovať sa tu, samozrejme, dá, no je to náročné aj pre profi baličov. Pokojne sa môže stať, že jednoducho nebudete mať z čoho vyberať.

Leto: Pláž, mesto, cestovanie…

pixabay.com, nadiaitani

pixabay.com, nadiaitani

Hľadajte lokality, ktoré ponúkajú širokú paletu možností. Skôr verejné pláže alebo také, ktoré na odporúčania vyhľadávajú turisti. Hotel, ktorý vás nebude zväzovať uzavretým areálom a all inclusive. Tiež by malo byť v okolí dostatok možností na večerné a nočné aktivity. Zamerať sa vyložene na divoké párty kluby nie je na škodu, no radšej voľte niečo menej náročné. Predsa len, ste na dovolenke a chcete si aj oddýchnuť. Tropické bary v prístave sú perfektným riešením. Ak vás to k moru práve neťahá, skúste mesto alebo cestovať. Aj počas takejto dovolenky viete tráviť veľa času v spoločnosti, kde sa vám naskytá jedna príležitosť za druhou. Najmä cestovateľky sú takmer vždy až prekvapivo kamarátske a veľmi jednoducho sa s nimi dáte do reči, dokonca aj keď ste hanblivý typ. Stačí pomôcť s batožinou na letisku, spýtať sa na tip v cieľovej destinácii alebo sa spýtať na cestu. Ani nezistíte a už s ňou sedíte pri pohári vína a cesta k slastnej odmene je vydláždená.

Dodržujte pravidlá

Aj keď sa počas letných románikov odviažete viac než zvyčajne, mali by ste dodržiavať zopár základných pravidiel. Predídete tým nechceným trapasom a nepokazíte si zbytočne náladu. Hrajte vždy otvorenú hru. Žiadne namotávanie, ako budete šťastní celý nadchádzajúci život. Šťastní budete najbližších pár hodín, maximálne dní. Potom sa rozlúčite. Ak na ňu vyskúšate niečo, čo by mohlo naznačiť, že si sľubujete viac, ospravedlní sa a už ju neuvidíte. Aj ona sa chce len zabaviť. Otvorene povedzte, že ide o zábavu. A nebojte sa to pripomenúť, len to zasa nepreháňajte. Ste rezervovaný suchár? Skúste sa prepnúť do naozaj oddychového módu. Ak ju budete počas niekoľkodňového sexuálneho dobrodružstva napomínať, že je napríklad až priveľmi sexi, pošle vás kade ľahšie. Dovolenky sú práve o tom, že keď je celý rok v kancelárii zavretá v decentnom slušnom oblečení, na pláži chce vystrčiť opálený zadok celému svetu. Keď pre ňu slintajú všetci naokolo, buďte rád, že vy ste ten, čo má slintanie s bonusom. Dôkladne si všímajte, ako sa správa a reaguje už od prvých chvíľ. Vyhnete sa tak zrútenej žene, ktorej chlap utiekol od oltára a ona sa chce práve na dovolenke pozbierať. Nakoniec to skončí tak, že namiesto niekoľkých vystriedaných polôh budete počúvať, prečo jej to nevyšlo v živote. Radšej hľadajte takú, čo nemá problém ísť na tobogan. Odviažte sa aj vy, žijete len raz! A to najdôležitejšie na záver. Vypustite všetky povinnosti z každodennej reality úplne z hlavy. Keď si nebudete užívať prítomný okamih, neoddýchnete si, a čo je horšie, ani si s ňou neužijete tak divoko, ako by ste potrebovali, aby ste si mohli povedať, tak toto bolo ono!