O móde ako takej sa hovorí, že je výsadou žien. Toto ustálené spojenie sa však už celkom nestotožňuje s dnešnou dobou. V súčasnosti módne odvetvie nie je privilégiom len ženského pohlavia, ba práve naopak, čoraz viac jedincov mužského pohlavia sa zaujíma o svoj zovňajšok.

Možno sa stalo už aj Vám, že ste zažili nechcené či zvedavé pohľady rodinných príslušníkov, priateľov či dokonca neznámych okoloidúcich. Pýtali ste sa sami seba, o čo im ide? Veď dnes ráno ste zo skrine vytiahli zaručené módne vychytávky –  vyťahané rifle a rozgajdané tričko. K nim ste si obuli značkové tenisky a z vešiaka ste zvesili ošúchanú „rifľovku“. A pomysleli ste si, že splyniete s davom. Avšak tie zvedavé pohľady Vám naznačili, že toto asi nebude s kostolným poriadkom. Napriek snahe vyzerať mlado to vypálilo naopak. Boli ste na smiech.

Dosiahnuť ležérny štýl aj v zrelom veku, aby ste nevyzerali viac ako postava z treťotriedneho filmu, akou v skutočnosti určite nie ste. Kedy je ten správny čas prehodnotiť svoj imidž mladého „grázla“ na seriózneho gentlemana?

Otázka, ktorá preblesne hlavou nejednému pánovi. Napriek pribúdajúcim rokom si mnohí z vás uvedomujú, že to, ako sa obliekajú o nich veľa prezradí. Tým však nechceme naznačiť, že predražené značkové oblečenie sú nevyhnutnosťou pri tom, aby sa z vás stal štýlový či aspoň slušne oblečený muž v tých správnych rokoch.

Ostať sám sebou je dôležitou súčasťou Vášho ja. Byť pritom šmrnc je niečo, čo vášmu ja dodá tú správnu mieru mužnosti. A preto, milí páni, nezanevrite na svoj vonkajšok. Predsa, dámy sa radi kochajú pohľadne vyzerajúcimi mužmi.