Konečne nastal čas, kedy sa nemusíme vrstviť a môžeme myslieť viac na štýl ako funkčnosť našich odevov. Túto jar je najviac „hot“ minimalizmus. No priznajme si, že ten je v móde stále a žiaden muž ním nič nepokazí.

Jednoduché strihy takmer bez  ozdôb dodajú každému outfitu patričný rešpekt. Aj v tom spočíva čaro jarnej bombery, bundy či košele. Máme pre vás zopár tipov z dielne Marks&Spencer, ktoré pristanú každému „športovému elegánovi“. Z farieb jednoznačne siahnite po svetlej sivej a menej tradičnej petrolejovej. A nikdy nič nepokazíte tmavomodrými čistými džínsami. Materiály búnd majú praktickú povrchovú úpravu, sú hladké a nepremokavé, takže nielen dobre vyzerajú, ale nechajú vás aj v suchu. Táto pánska klasika skrátka nikdy neomrzí.

Ani jemné kombinovanie štýlov nemusí byť na škodu. Vyskúšajte napríklad army bundu a v nej tričko s námorníckym motívom. Vzory ale nekombinujte. Vždy bohato stačí jeden. Napríklad úzke prúžky vyzerajú štýlovo a hodia sa ku všetkému. Najlepšie, keď sú v tomto období v teplých farbách – napríklad okrovej, hnedej či červenej. Nebojte sa byť aj sexi a nosiť veci viac „na telo“. Jemné slimkové strihy na vás určite ocení aj náročnejšie ženské oko.