Minuloročný Fashion week v Berlíne priniesol viaceré novinky. Medzi inými, aj úplne novú značkau Q/S designed by skupiny s. Oliver.  Ak máte radi pohodový a neformálny štýl obliekania, ako aj štýlovú urban módu na každý deň, nová značka je navrhnutá práve pre vás.

 „HI FRIENDS. HI LOVERS. WE ARE Q/S designed by. THE NEW URBAN BRAND…“

Tento slogan sprevádzal na móle prvé kroky modelov a modeliek značky Q/S designed by skupiny s.Oliver na berlínskom Fashion Weeku. Tá nahrádza pôvodný rad mladistvej módy s.Oliver DENIM a jej základnou myšlienkou je spolupráca s rôznymi ambasádormi a značkami.Jedným z nich je aj medzinárodne uznávaný DJ Robin Schulz. Tento talentovaný nemecký hudobník, ktorý získal platinové a zlaté ocenenia, navrhol napríklad dve unikátne kolekcie mladistvej casual módy pre ženy i mužov. Ak teda patríte k jeho fanúšikom a ľuďom, ktorí obľubujú ľahko kombinovateľnú, pohodovú, neformálnu urban & street módu z kvalitných materiálov, značka je vytvorená práve pre vás. A čo je ešte lepšie, jednotlivé kolekcie majú každý mesiac novinky, takže zostanete trendy počas celého roka.Napríklad džersej, teplákovina, pleteniny kombinované s denimom či kožené bundy v dizajne opotrebovaného vzhľadu a street style farebnej úprave, dodajú vášmu outfitu unikátnosť. Priestor dostáva petrolejová a tehlová farba, skvele ladiaca k hrubším pleteninám. Kvetinové vzory sa stretávajú v kontraste s military štýlom. Podstatný je ležérny ráz, pohodlné strihy a crazy materiály. Tričká s opraným vzhľadom, príjemné mikiny, kockované košele s vintage nádychom a rôzne typy denimu veľmi dobre vystihujú nenútený štýl značky Q/S designed by. Móda je mladistvá, odvážna, výrazná a podčiarkuje individualitu.

Prvá kolekcia street módy Q/S designed by z pilotného projektu s Robinom Schulzom bude v predaji od marca 2017 a ďalšia už v septembri 2017.

Viac na www.soliver.cz a www.facebook.com/s.Oliver.cz/.