Jej erotická chôdza na štíhlych nohách vás odzbrojila hneď na prvýkrát… so žiarivými blond vlasmi, dlhokánskymi čiernymi mihalnicami a nevšedne modrými očami je ukážkový zázrak prírody! Je jednoducho neuveriteľná…

Odhaľte jej tajomstvo:

Všetko je super, najmä ak sa vám naozaj tak veľmi páči. Aby ste si dodali viac sebavedomia, možno by ste si ju mali pozrieť zblízka. Ak si totiž myslíte, že toto všetko naozaj dostala ako dar od boha, patríte k naivnému a zriedkavému druhu, ktorý má v súčasnosti minimálne šance na prežitie… Pri skromnosti, polovicu toho, čo na nej obdivujete, si určite vypestovala na sebe sama alebo s pomocou šikovných profesionálov.
Neveríte? Tak sa spýtajte jej najlepšej kamarátky. Veľmi rada vám porozpráva, že ešte na strednej mala nechutne tučné stehná, ktoré si už roky týra trikrát do týždňa vo fitku, že vlasy už síce mala blond, ale len do troch rokov po narodení, potom jej tmavli a tmavli, až sa dostala na stupeň štyri, čo vo vzorkovníku farieb znamená hnedá farba… Takže ten žiarivý odtieň, na ktorý vás dostala, si pravidelne obnovuje u svojho dvorného kaderníka. No a klipkajúce závoje na modrých očiach?
Už asi tušíte. Svoje urobili modré šošovky a inovovaná extra maskara na zväčšenie objemu…
Že neveríte? Tak si ju rýchlo lepšie poobzerajte hneď ráno po prebudení. Ak vám, samozrejme, dá takú príležitosť.

Poučte sa:

A načo by to bolo všetko dobré? Uvidíte ju s odlepenými mihalnicami a opuchnutými očami, pri korienkoch jej objavíte tmavé výrastky! A čo s tým? V podstate nič. Zabudnite, čo ste videli, nasaďte si späť ružové okuliare a užívajte si jej krásu a pôvab ďalej.
Ak si svoj vnadný sexuálny idol takto detailne rozpitvete, ešte si tým nemusíte zničiť ilúziu, ale… mohli by ste sa iba poučiť a trochu sa zamyslieť. Ako rýchlo a naivne ste naleteli kedysi tučnej tmavovláske, teda, pardon, tejto vylepšenej blondíne, ktorá vás dostala na také lacné triky!
A v čom je to poučenie? Presne ten istý princíp v rovnakom boji musíte použiť i vy. Prečo by ste sa nemohli vylepšiť a následne šokovať? Každá kráska si k sebe predsa hľadá primeraný doplnok. Musí byť mužný a úspešný, spoľahlivý ako ochranca, ale ešte lepšie, ak je aj pestovaný, kultivovaný, navoňaný… no jednoducho na zahryznutie. Verte-neverte, vy milujte krásne telá a ženy tiež. Časy zarastených a prírodne aromatizovaných sandokanov sú nenávratne preč! Ale to už asi viete… ibaže, podnikli ste v tomto smere už nejaké aktívne kroky?

Kariéra = imidž:

To, že muži chodia do salónov, fitnes či kaderníctiev, je dnes už známy fakt. Potvrdili by vám to mnohí majitelia podobných zariadení. Muži naozaj čoraz krajšie voňajú, majú upravené nechty, dokonca s profesionálne urobenou francúzskou manikúrou a účesom perfektne vytvarovaným k lícnym kostiam a, samozrejme, aj postaveniu. Čo ich k tomu vedie?
V prvom rade je to nová lepšia práca, lepšia pozícia, vyššia funkcia, teda kariéra a ešte jednoduch-šie, peniaze, ktoré s týmto postom idú ruka v ruke. V tejto skupine najviac objavíte mužov okolo tridsiatky, ktorí čakajú na príležitosť, ale možno ešte aj päťdesiatnikov, takých, čo sa chcú udržať na vyššej pozícii.
Také sú dnes pravidlá. Riaditeľ sekcie či manažér v medzinárodnej firme si jednoducho nemôže dovoliť prísť na rokovanie so špinou za nechtami, divokými bokombradami alebo vychodenými topánkami. To už by bola riadna rarita! A ak si na niečo podobné trúfne, druhýkrát si to už iste nezopakuje. Podobné veci sa v úspešných firmách netrpia. Matematika je v tomto prípade jasná: vysoká funkcia + dobrý plat = kvalitné profesijné vedomosti + inteligentný imidž.
A v druhom rade netreba zabudnúť na tie krásky, čo na vás niekde čakajú. To je úplne jasné. Upravený a navoňaný máte u žien plus sto bodov. Dobré skóre na začiatku sa vám môže iba vyplatiť.
Ak ste dobre rátali, už viete, že máte minimálne dva dôvody, prečo sa o seba začať poriadne starať a možno ešte aj tretí, ak to urobíte pre vlastný dobrý pocit.  

Vaše telo je nástroj:

Jedna časť je už jasná. Pekne upravené telo je váš pracovný nástroj, a to, samozrejme, nie je reč o homosexuáloch ani metrosexuáloch, ba dokonca ani bisexuáloch. Obyčajný, klasický, no pragmaticky uvažujúci heterosexuál predsa nedovolí, aby ho pre lupiny na golieri a nevkusný účes neprijali na funkciu, na ktorú roky tvrdo drel! Vy by ste to pripustili?

Urobte si plán na mieru:

Chcem zo seba dostať maximum! Ak sa dopracujete k tejto vete, stačí si už iba urobiť plán. Čo môžete na sebe vylepšiť. Muži najčastejšie pracujú na svojich svaloch vo fitku, potom si dajú opraviť zuby, aby mali príjemný a biely úsmev, idú na profesionálnu manikúru, dajú si upraviť divoké obočie, dajú si vyčistiť pleť, doprajú si antistresovú masáž a masku
a zájdu k dobrému kaderníkovi, aby im vyrobil na hlave účes, ktorý zodpovedá kvalite ich vlasov i postavenia. No a potom takto vylepšení sa pekne vysprchujú, navoňajú a vyrazia na lov. A ako ste na tom vy? Kde by ste začali?

Úsmev je povinný:

Zuby. Tak tie by ste si mali dať do poriadku ako prvé. Mali by minimálne vyzerať zdravo a pekne. Dnes sa podľa vzoru hollywoodskych hviezd od vás očakáva, že budú aj žiarivo biele, aby ste mohli hocikedy vykúzliť profesionálny úsmev, ktorý všetkým povie, aký ste sebavedomý a dobre odborne vybavený.
A čo vaše zuby? Sú viac biele alebo skôr žlté, máte pekne ružové ďasná, alebo sa radšej neusmievate, aby vám nebolo vidieť začínajúcu paradentózu? Usmejte sa na seba zoširoka do zrkadla a odpo-
vedzte si. Je čas, aby ste zahnali strach zo zubára a nahlásili sa na najbližší termín?

Lupiny nikoho nectia:

Účes vás prezradí skôr, než prehovoríte. Aby ste si nebrali šance sám, zverte sa do rúk profesionála, aby vám vyrobil na hlave účes nielen podľa trendov, ale i kvality vlasov, typu tváre i podľa zamestnania. Strihanie a aj fúkanie, farbenie, masáž pokožky, patria k bežným pánskym objednávkam. Podceniť by ste nemali boj s lupinami, ktoré vám môžu úplne zničiť kariéru. Veď kto by sa dnes pozeral na plece kolegu posiate niečím biely, mastným a nevkusným! Ak si nedáte masáž hlavy, ktorá vás zbaví stresu, nič sa nestane, ale ak nezabojujete s lupinami a mastnými vlasmi, úplne zbytočne vyhodíte peniaze za oblek od Armaniho. Lupiny prekonajú každú značku. Najskôr zdravé a lesklé vlasy a až potom drahý oblek. Problematické vlasy si doma nevyriešite sám, hoci prípravkov v drogériách nájdete neúrekom. Dajte si poradiť od odborníka a nemusíte veľmi experimentovať a čakať na neistý výsledok. Ak vám ide o kariéru, účel splní jednoduchý a triezvy účes so zdravými a s lesklými vlasmi. Je to overené.
Rovnako si dajte záležať na upravených rukách. Najmä nechty o vás povedia viac, než by ste si zrejme želali. Pestované ruky vám urobí presne na mieru hociktorá manikérka…

 

Viac sa dočítate v júlovom čísle mesačníka Brej.