Ako vnímate reakcie okolia na svoju osobu?
Za tri roky, čo túto prácu robím, som si zvykla. Na iróniu, osočovanie, nadávky, ale i milých divákov, ktorých treba motivovať. Napokon, keby som tam bola nejaké jelito alebo iba za peknú, asi by som tú súťaž moderovať nemohla.

Kritériá na obsadenie miesta „šialenej“ moderátorky…?
Každá moderátorka by mala vyzerať príjemne na obraze, aby sa jej ľudia nebáli…Takže príjemný vzhľad je určite dôležitý, no a keď to konkretizujeme na moderátorky týchto telefonických hier, tak by určite mali vedieť rozprávať, komunikovať súvislo, vedieť predvídať, nenechať sa zaskočiť…Mali by byť aj trošku sebavedomé, nie také tiché vody.

Bude to príbeh pretty woman?
Predávala som v značkových obchodoch. Spoznala som tam viacero zaujímavých ľudí. K moderovaniu som sa dostala tak, že ma oslovila moja kamarátka, ktorá pracovala pre spoločnosť rozbiehajúcu tento projekt. A či by som to nechcela skúsiť. No a vyšlo to.

Na obrazovke ste často. Peniaze vozíte na fúriku?
Ešte by sa na ten fúrik dosť zmestilo…

Ozaj, dali ste si niekedy rande s notorickým divákom?
Rande? Vyzerám vari na to?

Práveže neviem… Skúsme radšej naťuknúť vašu kariéru modelky…
Ešte ako trinásťročná som si urobila modelingový kurz v Banskej Bystrici. Bola som aj na kastingoch, ale som nízka… Až keď som došla do Bratislavy, rozposlala som fotky po vydavateľstvách a pomaly to išlo. Nafotila som akty do Adama, kde, mimochodom, nebolo nič vidno… Spolupracovala som aj s Brejkom, no a potom som dostala fajn ponuku z Playboya. Teraz je to znova Brejk.

Vraj máte nové prsia? Nevyzerajú extrémne veľké. Oplatilo sa to?
Nové prsia mám urobené viac ako rok. Bola som úplne plochá, z toho treba vychádzať. Terajšie prsia mám asi trikrát väčšie. Vždy sa mi páčili urobené prsia.

Pomohli vám v sebavedomí či pri kšeftoch?
Cítim sa lepšie. Keby som ich mala nijaké, nenafotím Playboy ani Brejk. Ak sa podarí, rada by som išla fotiť aj niekde do zahraničia, tam je určite viac možností a lepší trh…

Čo si myslíte, že je na vás zaujímavé?
Často počúvam, že nevyzerám ako Slovenka, každý druhý človek sa ma na to pýta. Na druhej strane je dobre, že vyzerám trocha exoticky, lebo to vzbudzuje záujem.

My chlapi máme radi erotické fantázie s nie bežnými typmi. A propos, keďže sme tu aj na hlúpe otázky: Máte „to“ rada?
Ježiš, to je naozaj hlúpa otázka…

Stačí odpovedať: Áno, mám.
Áno, mám…

Máte frajera?
Mám maca…

Ste promiskuitná?
Nie.

Robí náhoda zlodeja?
Náhoda je blbec. Lebo v živote sa môžu vyskytnúť rôzne situácie… Napríklad ak sa mi partner dostatočne nevenuje.  Vtedy vzklíči podhubie na neveru, vtedy je náhoda blbec…

Stalo sa?
Zažila som to.

Koľko ste mali chlapov?
Mám za sebou skôr vážnejšie vzťahy.

Hľadáte vari trvalý vzťah?
Stále. Lebo zvykať si donekonečna na niekoho nového ma nebaví.

Ale nové mäso je nové mäso?
Aby som takto rozmýšľala, musela by som mať nainštalovaný mužský softvér.  Som v znamení Raka. My máme potrebu starať sa o druhých.

Vaše slabé stránky?
Náladovosť. Viem rýchlo vybuchnúť.

Ste vášnivá? Nezatĺkajte, myslím v posteli…
Áno, som vášnivá.

Veľmi sme z toho nezmúdreli?
Viem si predstaviť pozvanie do reštaurácie, napríklad na suši, dobré biele vínko a potom doma… Naozaj neviem, čo vám mám povedať…

Poradíme: Sado-maso, putá, škriabanie, bitie, odpredu, odzadu, bizar, gangbang, päťkrát za noc, sex so ženou, všetko, čo poviete, berieme…
Naozaj neviem… Možno milovať sa s partnerom, až kým nezaspíme od únavy. A čo ste to tam ešte spomínali: sex so ženou?

Zásah do čierneho?
Viem si predstaviť sex so ženou.

Skúšali ste?
Až tak nie. Ale, že sa baby na oslave spolu bozkávajú, to áno… Často sa mi o milovaní so ženami sníva. Potom som si to vykladala v snári. Viete, že to znamená niečo úplne iné? 

Akí muži vás priťahujú?
Vtipní, šarmantní… Nie úplní krásavci, no niečo v sebe musia mať. Charizmu. Veľa takých nie je.

Čo si na sebe ceníte?
Odvahu. V ničom sa nespolieham na druhých. Ak niečo chcem, bojujem. Tak ma život naučil.

Narážate na neúplnú rodinu, v ktorej ste vyrastali?
Čiastočne. Mala som viac voľnosti, otca mi nahrádzal starý otec, ktorý tu už, bohužiaľ, nie je… Musela som sa skrátka viac obracať. A rozhodovať sama za seba.

Vaše najnovšie rozhodnutie. Aspoň tušené?
Modeling mi nadosmrti nevydrží. Skôr to moderovanie. Aj keď si samú seba neviem predstaviť, že by som uvádzala napríklad televízne noviny. Na to som málo seriózna. Alebo, čo ja viem, ak mi dajú ušiť elegantný kostýmček…?